NOVOSTI

Gamificirano eko-poduzetničko obrazovanje

S ponosom vas obavještavamo da je drugi rezultat našeg Erasmus+ projekta, Eco-social entrepreneurship – Bc4ese, spreman za preuzimanje! 

Cilj dokumenta je da istraži digitalnu gamifikaciju i metode digitalnog obrazovnog modela u kontekstu poučavanja o poduzetništvu među mladima u zemljama Europe i Zapadnog Balkana, koje su članice konzorcija projekta. Jedan od ciljeva ovog dokumenta je i razvoj digitalnih obrazovnih resursa, alata i aktivnosti s elementima igre, koji će služiti kao sredstvo za poučavanje i poticanje mladih na društveno i ekološko poduzetništvo. Konačni cilj je motivirati što veći broj mladih da pokrenu i razvijaju ekološke i društvene poduzetničke poduhvate te im pružiti podršku i resurse tijekom svake faze njihovog poduzetničkog puta.

Odgovorni partneri za stvaranje ovog dokumenta su ADP-Zid i Hub Nicosia, uz aktivnu podršku svih partnera projekta, uključujući CEDRA-u Split (Hrvatska), Agenciju za lokalni razvoj Prozor-Rama i CDP Globus (Bosna i Hercegovina), Mlade ambasadore (Srbija), Diesis Network (Belgija) i CSO (Crna Gora).

Svi zainteresirani mogu preuzeti cijeli dokument i zbirku scenarija za razvoj alata i aktivnosti na našoj web stranici – https://ecosocent.eu/hr/gamificirano-eko-poduzetnicko-obrazovanje/?fbclid=IwAR2Nyjeer18QAD8_60YyV3lSheVCsSVBpgfYgWBf3Td1Pr7UntzrAAQs6IU 

Ovaj projekt nije samo rezultat našeg truda i rada, već i suradnje s partnerima iz različitih zemalja te predstavlja korak naprijed u unapređenju poduzetničkog obrazovanja. Osim toga, vjerujemo da će dokument biti izvor inspiracije i znanja za mnoge buduće generacije poduzetnika! 

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo. Daljnjim posjećivanjem ove stranice pristajete na našu upotrebu kolačića. Više >>